Creëer je nieuwe realiteit door bewust je zielskwaliteiten in te zetten

Neem de tijd door stap voor stap het potentieel van je Universele Essentie te ervaren en in je menselijke leven te versterken. Zo activeer je je denken en bewustzijn, je verbinding en ziel en je scheppende handelingen. Herhaal de geleide visualisatie zo vaak als je wilt. En maak combinaties. Ik wens je heel veel verbinding en creativiteit.

 

Thema’s van de 7-delen (v= geleide visualisatie met muziek)

 • 1- Je Ziele identiteit en innerlijke kwaliteiten 5:26   
  • 1v- Je Ziele identiteit en innerlijke kwaliteiten           10:46              
 • 2- Drie Kenmerken van je Essentie copy      5:12    
  • 2v – Drie Kenmerken van je Essentie 15:46  
 • 3- Focus en intentie is wat creëert 6:27        
  • 3v- Focus en intentie is wat creëert    15:40              
 • 4-  Wissen van bokkades       9:57    
  • 4v Wissen van bokkades       19:48              
 • 5- Rode vlag groene vlag – innerlijke guidance        4:09                
  • 5v – Rode vlag groene vlag – innerlijke guidance     16:41              
 • 6- Verbondenheid      10:16  
  • 6av Liefde van je Essentie en de Bron Ademen          14:00  
  • 6bv Zelfliefde   19:32  
  • 6cv Merging – Openheid naar anderen – Liefde in ondersteunen erkennen en aanspreken 16:09
 • 7 – Autonomie 9:50    
  • 7av Je Essentie visualisaties     13:50  
  • 7bv Kiezen       11:08              
  • 7cv Eind van leven terugkijken            17:58  
 • 8- Competentie           8:32                
  • 8av-levenskracht en vormkracht integreren     18:10  
  • 8bv Handelen als meditatie      19:56              
  • 8cv Uitdagingen aangaan – vernieuwing en leren       20:20  
 • 9- Flow is besmettelijk 5:35  
  • 9v- Ervaar de complete vervulling     19:35

Uitgangspunt

Jij bent en ieder mens is van oorsprong zuiver bewustzijn, een lichtwezen, geïncarneerd in een menselijke belichaming. Bewust zijn van ”wie je werkelijk bent” en het te durven zijn is een grote uitdaging. Daarom zijn deze thema’s en de muziek zo gemaakt om je hierbij op een krachtige en liefdevolle wijze te ondersteunen.

Schrijf je in

Nieuwe energie

Op een grotere schaal is er op de aarde een instroom van nieuwe energie en universeel bewustzijn. Het is de geleidelijke activatie van het Universele DNA in ieder mens. Dit is het proces van de “geboorte van de nieuwe mensheid”. Door je intentie kun je dit proces in jezelf en in je kindje ondersteunen en versterken. De nieuwe mens is ontwaakt in zijn Hoger Bewustzijn en zijn verbinding met de universele Bron en drukt deze in diepe verbondeheid uit in zijn leven. Deze cursus met de muziek en visualisaties ondersteunen beiden:

 1. de zwangerschap, geboorte en babytijd en
 2. de instroom en belichaming van de energie en bewustzijn van de geboorte van de Nieuwe Mens.

Visualisatie en meditatie

Visualiseren geeft focus, ondersteunt je in het ervaren van de energie en geeft richting aan je intentie. De muziek ondersteund je om de visualisatie levendig en gericht te houden. Het geeft ook de innerlijke verstilling en aandacht om diep de energie en verbinding te actualiseren, te ervaren en te integreren.

Jouw bewustzijn, intentie en de richting daarvan door je visualisatie, ondersteund de mate waarin de baby de energie kan opnemen en integreren. Ook versterkt het de wisselwerking tussen jullie bewustzijn en de helderheid tot telepathische communicatie.

Als volwassene ben je in zekere zin de menselijke wegbereider voor de baby om die in te wijden in de werking van aardse planetaire dichtheid en tijd-en-ruimte werking.

Gebruik de thema’s, de beschrijving van de energie, bewustzijn en het proces van elk muziekstuk, als suggestie in een visualisatie

Laat je elke keer door de energie en de sfeer van de muziek verassen. Omdat deze energie en bewustzijn multidimensionaal is, ontvang je elke keer dat de muziek klinkt een ander aspect van de energie. Dus wees open en laat je elke keer verassen door iets nieuws, door de levenskracht die oneindig scheppend en liefdevol is.

Ondersteuning met Music from Source

Alles is energie en bewustzijn en elk levend wezen is een onderdeel van het grotere universele bewustzijn – De Bron – dat alles schept, draagt en in standhoudt. Als onderdeel van het grotere universele bewustzijn ontvouwt zich de ontplooiing en uitbreiding van het bewustzijn van elke wezen, gebaseerd op vrije wil.

Music from Source – is gemaakt vanuit dit besef. De klanken zijn via een meditatief proces – OMnium Methode (www.OMniumUniverse.com) – gevormd tot een soort bewustzijnsprisma’s die kosmische multidimensionale energie en bewustzijn vertalen in het aardse spectrum. Hierdoor kun je via resonantie in contact komen met hele hoge kosmische bewustzijnsfrequenties die potentieel sluimerend in jou en de baby aanwezig zijn en zo gaan meetrillen.

 

Hoe gebruik je Music from Source

1 – Achtergrond muziek

Je kunt de muziek gewoon afspelen ook als achtergrond en het heeft altijd zijn verheffende effect. Echter door je aandacht, in- tentie, afstemming en het ervaren van de energie en het Hioger bewustzijn versterk je de werking.

2 – Ademen en energie visualiseren

Adem rustig in door je neus en uit door je mond. Ervaar de mu- ziek als energie (bijvoorbeeld als licht of als een trilling) die door je lichaam, je baby, en de ruimte stroomt en aangenaam onder- steunend helpt.

3 – Visualisatie, intentie en meditatie

Visualiseren richt je bewustzijn. Gebruik de visualisaties sugge- stiues bij elk thema om je energie te verhogem de werking van de muziek uit te nodigen en toe te laten. Jouw bewustzijn is een scheppende kracht en als ouder of verzorger ben je de mense- lijke drager hiervan voor de baby en ondersteund in hoge mate zijn of haar integratie als nieuwe mens.

4 – Gebruik de muziek gericht

Speel muziek zacht af tijdens zwangerschap oefeningen, de be- valling, bij het slapen of als er onrust is en zet je intentie dat de energie in samenwerking met je Hoger Bewustzijn harmonie en balans ondersteund.

Artikelen over Music from Source en zwangerschap, geboorte en babytijd

klik op de afbeelding voor het PDF uit het blad Spiegelbeeld (je kunt ze downloaden en lezen)

Gratis 7-delige introductie cursus met Music from Source

Overzicht van de andere online cursussen