Energetische Hygiëne – 7 weken online cursus

Introductie clip

Introductie en uitleg over de Energetische Hygiëne cursus

Energetische Hygiëne – 7 weken online cursus

Deze praktische cursus ondersteund je in 7 wekelijkse aflevering om je energie te zuiveren, je trilling hoog te houden en je bewustzijn uit te breiden. Elke aflevering heeft een concreet thema dat toegespitst is op directe ervaring van je eigen energie en bewustzijn. Concreet dagelijks te gebruiken, stap voor stap en met een voelbaar energetisch resultaat. Door het focus op een belangrijk thema ervaar je meteen verschil in je energie. Elke zaterdag gedurende 7 weken ontvang je een nieuwe aflevering in de periode van  11 april tot en met 23 mei.

De onderwerpen in deze 7 weken zijn per week:

 1. Energetische hygiëne met de Lichtdouche (11 april)
 2. Je fysieke omgeving energetisch schoonmaken en schoonhouden (18 april)
 3. Je Heilige Ruimte (3 afleveringen) (25 april)

  1. Introductie: wat is een Heilige Ruimte?
  2. Het ervaren en verkennen van je Heilige Ruimte
  3. Het schoonmaken van je Heilige Ruimte met de draaideurmethode
 4. Je Heilige Ruimte schoonmaken (2 afleveringen) (2 mei)

  1. Je Heilige Ruimte schoonmaken met een Nulpunt
  2. Verwijderen van attachments en energie van anderen
 5. Oude gedachten wissen (9 mei)
 6. Verstillen van je denken (16 mei)
 7. Breinkanalen uitlijnen (23 mei)

·      Extra: webinars met vraag en antwoorden en healing samen met Hyacintha Kraidy op 21 april, 6 mei en 3 juni (19.30-22.00)

Korte inhoud per onderwerp

Week 1: Energetische hygiëne met de Lichtdouche

Door je intentie en je vermogen tot visualisatie kun je een enorme bewustzijnskracht oproepen en richten. Vooral als je die verbindt met je Universele Essentie en de Bron wordt het een heldere stroom van hoge energie en bewustzijn. Deze aflevering laat je zien en ervaren hoe het werkt en je ervaart en oefent met de energetische lichtdouche van diamantenlicht vanuit de Bron en je Hoger Zelf. Deze zuivert, opent, heelt en verstrekt. Zo wordt dit een natuurlijk deel van je dagelijkse energetische afstemming die je in een split second kunt activeren.

Week 2: Je fysieke omgeving energetisch schoonmaken en schoonhouden

Je huis, je leefomgeving energetisch schoon en uitgelijnd houden is erg belangrijk en vraagt vaak ook veel energie. In deze afleveringen leg ik uit hoe je dat kunt doen en krijg je mogelijkheden en inzichten die je direct en dagelijks kunt toepassen in jouw situatie. Zo zuiver je je kamers, slaapkamer, meditatieplek, keuken etc… en stemt ze af op de energie van je Hoger Bewustzijn en de Bron. Je oefent je vaardigheden om je ruimte te scannen en te zuiveren. Zo oefen je zodat je op den duur snel en krachtig een ruimte waar je bent (hotelkamer, je auto of waar je ook bent) kunt schoonmaken.

Week 3: Je Heilige Ruimte

Je Heilige Ruimte is een bolvormig energieveld om je heen van ongeveer 1.5 meter met aan de buitenrand je Hoger Zelf. Deze aflevering bestaat uit drie korte clips en geleide visualisaties. Je kunt ze na elkaar doen en daarna afwisselen gedurende deze week.

3a- Introductie: wat is een Heilige Ruimte?

In deze clip leg ik kort uit wat je Heilige Ruimte is en waarom het belangrijk is deze schoon en uitgelijnd te houden op je Hoger bewustzijn en de Bron.

3b- Het ervaren en verkennen van je Heilige Ruimte

In je spirituele ontwaken is het belangrijk dat je je energie leert kennen en voelt wat het je vertelt. Het waarnemen van je energie en verstoringen daarin is dus erg belangrijk. In deze aflevering leer je voelen en ervaren wat er zoals in je energieveld is dat aandacht verdient en opgeruimd moet worden.

3c- Het schoonmaken van je Heilige Ruimte met de draaideurmethode

De draaideurmethode is een visualisatie techniek waarbij je zeer krachtige energie van de Bron en je Hoger Zelf activeert en als een soort kristallen draaideur van puur licht. Deze gebruik je om je Heilige Ruimte te zuiveren van oude gedachten en emoties, energie van andere mensen en entiteiten. Door dit goed te oefenen leer je snel en krachtig je energieveld schoon te maken en versterk je je helderheid, je energie en gezondheid.

Week 4: Je Heilige Ruimte schoonmaken

Het zuiveren en schoonhouden van je energieveld en je heilige ruimte is erg belangrijk. Deze week heeft twee samenhangende afleveringen die je krachtige tools geven voor energetische reiniging en bescherming.

4a- Je Heilige Ruimte schoonmaken met een Nulpunt

Een Nulpunt is een energetisch magnetisch centrum van puur energie. Deze heeft twee bewegingen – ingaand en zuiverend, uitgaand is herprogrammeren. Een nulpunt is verbonden met de scheppende intelligentie van het universum en is daarom een super creatiepunt. Je oefent in het gebruiken van een nulpunt voor het reinigen van je energieveld en Heilige Ruimte zodat je deze techniek heel snel en efficiënt leert beheersen.

4b- Verwijderen van attachments en energie van anderen

Zonder dat je het wellicht in de gaten hebt raakt je energieveld en Heilige Ruime gevuld met energie van andere mensen. Energie die naar je geprojecteerd wordt en energie die jij onbewust opneemt. Ook geef jezelf veel van je energie weg en hangt die aan anderen vast zonder dat je dat in gaten hebt. Daarbij komt ook nog de enorme hoeveelheid energie en verstoring van entiteiten. Dat is energie van overledenen en energetische programma’s en andere soort wezens die zich ongewild aan je opdringen. Dit alles leer je herkennen en schoonmaken in deze aflevering. Je kunt hierbij ook de nulpunt-methode van aflevering 4a gebruiken.

Week 5: Oude gedachten wissen

Je gedachten zijn een scheppende kracht en zijn een energie die bij jouw bewustzijn hoort. Persoonlijke gedachten blijven gekoppeld aan je persoonlijke energie net zolang totdat je ze oplost of ongedaan maakt. In deze aflevering leer je oude onnodige en verstorende gedachten herkennen en opruimen met een doeltreffende techniek. Meesterschap in het opruimen en zuiveren van je energie is erg belangrijk voor je spirituele ontwikkeling en geestelijke gezondheid.

Week 6: Verstillen van je denken

Persoonlijke gedachten komen en gaan de gehele dag. In zekere zin verstoren ze de verbinding met je Hoger Bewustzijn als een soort ruis die op de verbinding zit. Het verstillen van je denken maakt je menselijke bewustzijn tot een zuivere spiegel waarin het licht van je Hoger zelf en de Bron kan reflecteren. Zo ervaar je meer rust, helderheid, verbinding en vooral innerlijke begeleiding,

Week 7: Breinkanalen uitlijnen

Je hebt 3 breinkanalen die je verbinden aan de aarde, de Melkweg en de Bron. Het zijn jouw bewustzijnslichtbuizen die als communicatiesnelwegen je de perfecte energie en informatie geven. Omgekeerd kun jij via deze kanalen jouw informatie delen. Het uitlijnen en optimaal activeren van je breinkanalen is belangrijk voor je creatieve vermogens en inzichten, zo ontvang je perfecte energie en inzichten.

Elke aflevering bestaat uit:

 1. Korte thematische introductie op video (tussen 5 en 1 5 minuten)
 2. Geleide meditatie met muziek (die je dagelijks kunt herhalen) (tussen 10 en 25 minuten).
 3. Cursushandleiding met tips per aflevering
 4.  Online webinar om de 2 weken voor vragen en antwoorden en een groepshealing

Als praktische aanvullingen zijn er per aflevering:

 • De geleide meditaties van de video met muziek op download MP3
 • Een verkorte versie van de geleide meditatie (verkort tot tussen de 5 en 10 minuten) op download mp3 die je tussendoor kunt doen.
 • De muziek van de geleide visualisatie zonder stem op MP3 (ongeveer 2 tot 2.5 uur bij elkaar)

Link naar Shop