Hoger Zelf en de Bron – 3, 4 of 7 weken online zomercursus

Dit kan een super bijzondere zomer worden. Want we kunnen samen op een unieke reis gaan in het innerlijke landschap, de Universele natuur van je Hoger Zelf en de Bron. Deze onlinecursus van 7 weken (kan ook in 2 losse delen van 3 en 4 weken worden gevolgd) is opgezet als een ontdekkingsreis door de prachtige dimensies van je Hoger Zelf en je Verbinding met het grotere geheel. Wat is er mooier dan de verbinding met je Goddelijke Essentie die zuiver liefde, vrijheid, verbinding en creativiteit is te ervaren.

De opzet is heel simpel. Elke week gedurende deze cursus komt er een aflevering die uit één of meerdere korte thema’s bestaat. Elk thema wordt kort ingeleid met een specifieke focus, zodat de inhoud en uitleg helder en overzichtelijk zijn. Belangrijk is de ervaring die je hebt in de geleide visualisaties met muziek. Hierin open je je verbinding met je Hoger Zelf en de Bron steeds verder en steeds vanuit een ander perspectief. De thema’s worden verspreid over 7 weken lopend van 11 juli tot eind augustus:

Introductie op Hoger Zelf

Deel 1: Je Hoger Zelf (3 weken)

11 juli 1a Persoonlijk zelf en Hoger Zelf en HZ-1b Hoger Zelf als energie

18 juli -2a Hoger Zelf als bol van licht om je heen en 2b verbinding met je Essentie

25 juli 3a Integratie van de energie van je Hoger Zelf en 3b Denken en Hoger Bewustzijn + afstemmen op de Kosmische Mind

Introductie clip – De Bron

Deel 2: De Bron (4 weken)

1 augustus 4a Wat is de Bron, 4b waarom verbinden met de Bron en 4c drie Aspecten van de Bron

8 augustus 5 Mind energie en de Goddelijke Vader en je verbinding daarmee

15 augustus 6 Spirit energie en de Goddelijke Moeder en je verbinding daarmee

22 augustus 7 Fysieke energie en de Goddelijke Zoon en je verbinding daarmee

Alle onlinevideo’s en meditaties zijn vervolgens tot eind oktober 2020 online beschikbaar. Van de geleide visualisatie en alleen muziek komen ook MP3 opnames die je apart kunt aanschaffen.

Persoonlijke ervaring als uitgangspunt

Mijn persoonlijke ervaring met de Bron begon op jonge leeftijd toen ik in allerlei visioenen ervoer hoe we één zijn met het bewustzijn van het universum, hoe ons universum een gigantisch levend bewustzijn is. Hoe dit bewustzijn als een wezen ons geschapen heeft en zich uitdrukt in ons en hoe dit Universele Bewustzijn zich wil uitdrukken in je leven.

In mijn geleidelijke ontwaken en met name in de samenwerking met Caroline Cory sinds 2008 en de OMnium Methode heb ik veel nieuwe inzichten en ervaringen gehad en die deel ik graag met je in deze onlinecursus. Mijn muziek – Music from Source – vertaalt op unieke wijze hoge energie en bewustzijn zodat deze via natuurlijke bewustzijnsresonantie opgenomen kan worden tot diep in je cellen.

Inhoud:

1 Je Hoger Zelf

1a – Persoonlijk zelf en Hoger Zelf en – 1b – Hoger Zelf als energie.

We verkennen de wisselwerking tussen je persoonlijke bewustzijn en zelf en je Hoger Zelf

 

 

 

 

2a – Hoger Zelf als bol van licht om je heen en – 2b – verbinding met je Essentie.

Je Hoger Zelf is een energetische sfeer om je heen die de poort is naar je Universele Essentie. Via deze verbinding sta je in contact met Universeel Bewustzijn. Het is belangrijk je menselijke bewustzijn op te tillen tot het niveau van deze verbinding zodat je door deze verbinding kunt gaan.

 

3a – Integratie van de energie van je Hoger Zelf en – 3b – Denken en Hoger Bewustzijn + afstemmen op de Kosmische Mind.

Het doel van je spirituele groei is de complete uitdrukking van je Hoger Zelf en Universele bewustzijn in je menselijke natuur en lichaam.

 

 

 

2: De Bron

4a – Wat is de Bron, – 4b – Waarom en hoe verbinden met de Bron. – 4c – Drie Aspecten van de Bron.

De Bron is het levende hart en bewustzijn van alles wat is, het is de oorzaak-loze oorzaak die doortrilt in alles. Jij bent geschapen vanuit de Bron en dus is de Bron jouw Essentie. Verbinden met de Bron is het activeren van je diepste THUIS en ZIJN in je menselijke ervaring. De Bron bestaat uit verschillende aspecten. Drie hiervan zijn:

  • Mind – creatieve Intentie en kosmische intelligentie
  • Spirit – Ziele-structuur en verbinding, de oceaan van verbinding
  • Fysieke energie – vormkracht en mathematische proporties en structuur

Deze drie aspecten zijn een energie, bewustzijn, en drukken zich ook uit als intelligente Schepper-wezens – de Goddelijke Vader, de Goddelijke Moeder en de Goddelijke Zoon.

5 – Mind-energie en de Goddelijke Vader

We verkennen de aard van Mind-energie en het wezen van de Goddelijke Vader en jouw verbinding met Hem.

 

 

 

6 – Spirit-energie en de Goddelijke Moeder

We verkennen de aard van Spirit-energie en het wezen van de Goddelijke Moeder en jouw verbinding met Haar.

 

 

 

7 – Fysieke energie en de Goddelijke Zoon

We verkennen de aard van Fysieke energie en het wezen van de Goddelijke Zoon en jouw verbinding met Hem.

 

 

 

 

Hier kun je je aanmelden